Greenyard Żabia Wola

Projekt dotyczy rozbudowy hali magazynowej dystrybucji towarów mrożonych dostawionej do istniejącego budynku o konstrukcji stalowej wielonawowej, obiektów towarzyszących na wydzielonym terenie, rozbudowy części socjalnej obejmującej powiększenie pomieszczenia szatni oraz budowę wiaty. Inwestycja stanowi powiększenie istniejącego zakładu – centrum dystrybucji żywności. Budynek reprezentuje typową formę zabudowy przemysłowej, część magazynowa jednokondygnacyjna wykonana w technologii lekkiej obudowy i szkieletu stalowego, ściany mroźni z płyty warstwowej, dach budynku z attykami pokryty wełną i membraną PVC. Po stronie zachodniej zaprojektowano wiatę o konstrukcji stalowej o wym. 30 x 5 m i wysokości 6 m.

Podgląd na żywo

Klient

Greenyard Logistics Poland

Powierzchnia całkowita

6 729 m²

Rodzaj projektu

budynek przemysłowy

Powierzchnia użytkowa

6 587 m²

Miejsce

Żabia Wola

Okres realizacji

2018

Architekt

Centrum Obsług Budownictwa i Rzeczoznawstwa

Kubatura

75 100 m³

Zakres prac

design and build

Lokalizacja